Labor d.o.o.

O nama – Labor d.o.o.

Tvrtka Labor d.o.o. Koprivnica osnovana je 1995. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja namještaja i repromaterijala za drvnu industriju. U našoj ponudi se nalaze sve vrste namještaja, za opremanje stambenih, poslovnih i drugih prostora. Labor surađuje sa velikim brojem domaćih i stranih proizvođača namještaja, pa smo u mogućnosti našim kupcima ponuditi izradu svih vrsta namještaja po mjeri. Otvorili smo i vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri u Koprivnici, kao i trgovinu okova za namještaj, s ciljem povećanja kvalitete i brzine naših usluga.

Dugi niz godina posebnu pažnju poklanjamo kvaliteti namještaja i zadovoljstvu krajnjih kupaca.
Svakom kupcu pristupamo na individualan način, bilo da se radi o modernom ili klasičnom namještaju mi ćemo vam pomoći kreirati vaš idealini interijer. Prepustite se našem stručnom vodstvu koje će vam dizajnirati, proizvesti i na kraju dostaviti i montirati sav namještaj, kako biste vi mogli uživati u svom personaliziranom prostoru. U moru jednakih ponuda namještaja želimo da se svaki kupac osjeća posebno i uvidi prednost personaliziranog prostora.

Kako bismo mogli garantirati kvalitetu uz iskusnog dizajnera i ljubazne prodavače otvorili smo i vlastitu proizvodnju namještaja u Koprivnici. U cilju povećanja konkurentnosti na tržištu konstantno ulažemo u nove strojeve i edukaciju naših djelatnika u proizvodnji.

Svaki novi projekt za nas je izazov kojem ćemo odgovorno pristupiti i sa oduševljanjem prihvatiti te kvalitetno odraditi – jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu!

Posjetite naš salon namještaja (Obrtnička 2, Koprivnica). Na tisuću kvadrata izložbenog prostora nudimo namještaj i ostale dodatke za opremanj vašeg doma.

Obratite nam se s povjerenjem !